Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Мусимо діяти рішуче, щоб стати більш конкурентоспроможними, а не опинитися серед аутсайдерів

7 квітня 2020, 09:10
Юрій БОБАЛО, ректор Львівської політехніки

Дорогі політехніки!

Сьогоднішні умови стали справжнім викликом не лише для звичного способу і ритму життя, а й для нашої системи комунікацій. Зараз ми повинні запровадити нові підходи та методи взаємодії на всіх рівнях, які в майбутньому стануть нормою у діяльності нашого університету.

«Змінюйтеся швидко або залишитеся ні з чим», ― кажуть класики менеджменту. Тож не можемо зволікати, а мусимо діяти рішуче, щоб стати більш конкурентоспроможними, а не опинитися серед аутсайдерів.

Визначальним підрозділом університету є кафедра. Тож зараз, як ніколи,  університет залежить від активності завідувачів кафедр та їхніх організаторських і лідерських якостей. Та, особливо, від якісного забезпечення комунікацій між працівниками кафедр та зі студентами.

Вже зараз для комунікації використовуємо чимало зовнішніх та внутрішніх ресурсів. Зокрема, у Віртуальному навчальному середовищі щодня працюють понад 70% наших викладачів і більш як 40% студентів. Та це ще не той рівень, до якого прагнемо.

Впевнений, що для кожного з нас і для Політехніки загалом цей час стане шансом для виходу на вищий щабель результативності ― в роботі й навчанні та відкриє нові можливості для розвитку університету.

Бажаю усім здоров’я, успіхів та натхнення!