Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Музикант і продюсер Михайло Романишин поділився з політехніками секретами свого успіху

9 жовтня 2020, 10:08
Група зв’язків з випускниками Львівської політехніки

«Перешкоди є в житті кожного. Головне – ніколи не опускати руки та не оминати їх. Якщо є мета – потрібно її досягати».

Михайло – випускник Львівської політехніки, музикант і продюсер – під час онлайн-зустрічі зі студентами розповів про свій життєвий шлях, труднощі та успіх. Якщо Ви не мали змоги відвідати етер, то переходьте на офіційну сторінку групи зв’язків з випускниками Львівської політехніки в Інстаґрамі (@lpnu_alumni_and_friends). Пропонуємо Вашій увазі основні тези з інтерв’ю.

– Михайле, Ви композитор, аранжувальник та нотний редактор. Який Ваш основний вид діяльності?

– Музика – це дуже широке поле. Основним для мене є написання музики для гурту «ROCKOKO» та інших проектів. Також пишу аранжування. Віднедавна займаюсь створенням кіномузики.

– Коли Ви зрозуміли, що музика є Вашим покликання?

– Ще в середній школі я успішно займався музикою та танцями. Пізніше вступив до Львівської політехніки. На перших курсах музика відступила на задній план, але відновлення народного симфонічного оркестру посприяло моїй подальшій музичній кар’єрі.

– Чим притягує музична діяльність?

– Тут є декілька факторів. Один з них – різноплановість та контрастність. Наступне – це емоційність, яку викликає музика саме у мене. Останнє – секретний складник, який ніхто не може пояснити, але він є. Відчуття, коли ти слухаєш музику і вона тебе зачіпає.