Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

На базі «Політехнік-2» відбулася ХІ Міжнародна конференція з інтегрованого стратегічного управління

24 лютого 2020, 12:40
Кафедра ІСМ Львівської політехніки

18–19 лютого 2020 року на базі навчально-оздоровчого табору «Політехнік-2» (смт Славське) відбулася ХІ Міжнародна науково-практична конференція «Інтегроване стратегічне управління, управління портфелями, програмами, проєктами», яку Національний університет «Львівська політехніка» організовував та проводив у співпраці з Національним технічним університетом «Харківський політехнічний інститут» та Українською асоціацією з управління проєктами.

У межах конференції було успішно проведено І Міжнародний англомовний науковий семінар «Управління ІТ-проєктами» (PMIT 2020 – International Workshop IT Project Management 2020), співорганізаторами якого є:

  • Національний університет «Львівська політехніка», м. Львів, Україна;
  • Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут», м. Харків, Україна;
  • Дортмундський університет прикладних наук та мистецтв, м. Дортмунд, Німеччина;
  • Сілезький технологічний університет, м. Забже, Польща;
  • Університет країни Басків, Більбао, Іспанія;
  • Університет науки та техніки AGH, Краків, Польща;
  • Українська асоціація з управління проєктами (UPMA), Київ, Україна.

Учасниками конференції та наукового семінару були науковці із закладів вищої освіти Києва, Харкова, Житомира, Одеси, Миколаєва, Львова та інших міст. Закордонні учасники представляли університети та науково-дослідні інститути Польщі, Болгарії, Німеччини, Казахстану.

За матеріалами виголошених доповідей згідно з вимогами до продовжуваних видань (з ISSN), що індексуються в міжнародній наукометричній базі даних Scopus, підготовлено збірник англомовних матеріалів семінару.

Проведені конференція та науковий семінар сприяли налагодженню наукових комунікаційних зв’язків науковців різних країн, зміцненню іміджу та посиленню міжнародного наукового авторитету Львівської політехніки.