Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

На фестивалі цифрових кейсів, організованому спільно з Tech StartUp School, розповідатимуть про соціальне підприємництво

18 листопада 2020, 14:32
За матеріалами порталу «Твоє місто»

У Львові 9, 10 та 11 грудня відбудеться онлайн-фестиваль «Цифрова трансформація: молодь за краще майбутнє». На ньому говоритимуть про використання цифрових технологій для успішного розвитку підприємництва. Учасники зможуть почерпнути для себе цікаві кейси львівських стартапів.

– Ми можемо поділитися з молодим поколінням своїми напрацюваннями. Ми пропагуємо оцифрування культурної спадщини, уже оцифрували більше 50 архітектурних пам’яток, – розповів представник компанії Skeiron Андрій Гривняк.

За словами керівника краундфандингової платформи «StartEra» Віталія Рисіна, на фестивалі говоритимуть про те, яким чином теперішні фінансові інструменти допоможуть спростити процес розподілу коштів у громадах, посприяти реалізації цікавих соціальних інфраструктурних об’єктів.

– Ми порушимо питання, як громадський сектор може впливати на державні і місцеві органи влади, як соціальне підприємництво може використовувати сучасні цифрові технології. Ми наведемо кейси, які працюють на Львівщині в стартап-школі «Львівської політехніки» і як розвинути соціальне підприємництво, використовуючи сучасні цифрові технології, – розповів керівник Tech StartUp School Національного університету «Львівська політехніка» Назар Подольчак.

Захід відбуватиметься на платформі Zoom у межах проєкту «hackyourfuture», який реалізовують Global Project Partners e.V. спільно з Інститутом регіонального розвитку і стартап-школою Львівської політехніки.