Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

На кафедрі обліку та аналізу ІНЕМ змагалися за стипендію від міжнародної аудиторської фірми PwC

2 листопада 2020, 09:15
Кафедра обліку та аналізу Львівської політехніки

За результатами фіналу змагання за стипендію від Львівського центру надання послуг міжнародної аудиторської фірми «ПрайсуотерхаусКуперс» (PwC Lviv SDC) на осінній семестр 2020 року переможницею визнано студентку групи ОП-41 Ірину Мазур (спеціальність «Облік і оподаткування», кафедра обліку та аналізу Інституту економіки і менеджменту Національного університету «Львівська політехніка»). Її нагороджено сертифікатом на отримання стипендії сукупно в розмірі 10 000 гривень, яку виплачуватимуть упродовж жовтня-грудня 2020 року.

Змагання за цю стипендію відбувалось від лютого до вересня 2020 року між слухачами додаткового тренінгового курсу від PwC Lviv SDC – студентами ІІІ–IV курсу бакалаврату й I–II курсу магістратури кафедри обліку та аналізу.

Приз від PwC Lviv SDC за високі досягнення під час змагання за стипендію отримала студентка групи ОП-41 Юлія Костецька, яка була нагороджена сертифікатом на суму 1000 гривень для придбання корисних та цікавих книг за її вибором.

За результатами співбесіди щодо працевлаштування у провідній міжнародній аудиторській компанії обидві студентки отримали запрошення приєднатись до команди PwC Lviv SDC.