Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

На кафедрі органічної хімії відбувся захист бакалаврських кваліфікаційних робіт

26 червня 2020, 13:20
Кафедра органічної хімії Львівської політехніки

23 та 25 червня 2020 року на кафедрі органічної хімії Інституту хімії та хімічних технологій Національного університету «Львівська політехніка» (завідувач – доктор хімічних наук, професор С.А. Воронов) відбувся захист бакалаврських кваліфікаційних робіт студентів групи ХТ-46 спеціальності «Хімічні технології та інженерія», спеціалізації «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів».

З огляду на епідеміологічну ситуацію, захист відбувався віртуально з допомогою програми Microsoft Teams. Незважаючи на труднощі, пов’язані з дотриманням карантину та роботою над дипломом у дистанційному режимі, всі студенти продемонстрували високий рівень підготовки та відповідну якість представлених робіт.

Так, бакалаврська кваліфікаційна робота студентки Катерини Козакевич «Проєкт цеху з виробництва дибутилмалеїнату» (керівник – доцент Ю.В. Панченко) є актуальною для промисловості Львівщини і може бути впровадженою у виробництво для одержання цілої низки харчових та косметичних продуктів. Це відзначили всі члени Державної екзаменаційної комісії та, зокрема, її голова – завідувач виробничої лабораторії ПАТ Carlsberg Ukraine «Львівська Пивоварня» Н.І. Кущик.