Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Національний фонд досліджень України запрошує науковців долучитись до формування реєстру експертів

19 травня 2020, 15:42
Галина Лазько, НДЧ Львівської політехніки

Національний фонд досліджень України формує реєстр експертів для проведення наукової та науково-технічної експертизи проєктних пропозицій, що будуть подаватися до Фонду  на  конкурс проєктів з виконання наукових та науково-технічних досліджень і розробок для отримання грантової підтримки.

Експертом Фонду може стати визнаний український чи іноземний вчений у відповідній галузі, який має науковий ступінь, наукові публікації та досвід дослідницької діяльності у сфері, що змістовно наближена до тематики проєкту з виконання наукових досліджень і розробок, до наукової і науково-технічної експертизи якого він залучений. Експерт несе персональну відповідальність за достовірність і повноту аналізу, обґрунтованість рекомендацій відповідно до вимог завдання щодо проведення експертизи (підпункт  4 пункту 3 Порядку конкурсного відбору та фінансування Національним фондом досліджень проєктів з виконання наукових досліджень і розробок, затвердженого постановою Кабінету міністрів України від 27 грудня 2019 р. № 1170).

Реєстрація науковця як експерта Фонду не позбавляє науковця можливості подання на конкурсний відбір проєкту, в якому він є науковим керівником або виконавцем. У такому випадку науковець не буде залучатися до експертизи проєктів у цьому конкурсі.

Реєстрація експертів здійснюється на офіційному сайті Національного фонду досліджень України за посиланням: https://grants.nrfu.org.ua/#/signIn