Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Науково-технічна бібліотека Університету пропонує перелік ресурсів, які надають вільний доступ на період карантину

17 квітня 2020, 15:24
НТБ Львівської політехніки

Науково-технічна бібліотека Львівської політехніки пропонує науковцям Університету перелік електронних ресурсів, які надають вільний доступ на період карантину.

  • JSTOR – одна з найбільших електронних бібліотек для науковців та студентів відкрила для вільного доступу 26 недавно випущених журналів щодо громадської охорони здоров’я (Public Health). Доступ відкрито до 30 червня 2020 року.
  • University of Michigan Press – провідний видавець і розповсюджувач книг та цифрових проєктів з гуманітарних та соціальних наук надає вільний доступ до більш ніж 1150 одиниць своєї продукції. Доступ відкрито до 30 квітня 2020 року.
  • University of California Press – видавництво надало вільний доступ до своїх журналів, тематика – гуманітарні науки, екологія, мистецтво та ін. Доступ відкрито до 31 травня 2020 року.
  • Project MUSE – онлайнова база даних рецензованих академічних журналів та електронних книг, частина видавців якої надала вільний доступ до своїх колекцій. Доступ відкрито до 30 червня 2020 року.
  • Annual Reviews –некомерційне академічне видавництво, що друкує близько 40 серій журналів та щорічників, які публікують великі оглядові статті про досягнення в галузі природничих та соціальних наук. Доступ відкрито до 30 квітня 2020 року.