Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Очільника Tech StartUp School Університету обрано одним із координаторів процесу смарт-спеціалізації Львівщини

15 липня 2020, 14:18
Департамент економічної політики ЛОДА

У рамках Стратегії розвитку Львівської області на період 2021–2027 років визначено стратегічну ціль «Конкурентоспроможна економіка на засадах смарт-спеціалізації». Департамент економічної політики Львівської обласної державної адміністрації за підтримки представників Ukrainian Institute for International Politics провів онлайн-зустріч «Смарт-спеціалізація Львівщини: що далі?», у якій взяв участь керівник Tech StartUp School Національного університету «Львівська політехніка» Назар Подольчак.

За підсумками зустрічі визначено координаторів, відповідальних за загальну координацію процесу розробки та впровадження смарт-спеціалізації від Департаменту економічної політики ЛОДА, а також визначено координаторів пріоритетних напрямів, відповідальних за розробку пріоритетів смарт-спеціалізації в окремих галузях. Зокрема, координатором у сфері креативних індустрій обрано керівника Tech StartUp School Львівської політехніки Назара Подольчака.

Подальший алгоритм роботи:

  1. розробка Дорожньої карти впровадження смарт-спеціалізації та проведення процесу підприємницького відкриття за участю бізнесу, науки та влади;
  2. реєстрація Львівської області на сайті Платформи смарт-спеціалізації ЄС;
  3. підготовка інноваційних проєктів та їхнє впровадження в життя, зокрема за участю міжнародних кластерних об’єднань.