Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Під час Тижня Політехніки кращі студенти Хмельницького політехнічного коледжу одержали нагороди

12 жовтня 2020, 10:43
Хмельницький політехнічний коледж Львівської політехніки

З нагоди 55-ї річниці від дня заснування Хмельницької політехніки і 5-річчя приєднання до Національного університету «Львівська політехніка» у Хмельницькому політехнічному коледжі відбувся Тиждень Політехніки. Педагоги провели низку онлайн-заходів під загальним гаслом «Львівська політехніка – університет ІІІ тисячоліття». За допомогою прямої трансляції, що здійснювалась в освітній платформі Microsoft Teams, присутніми на заходах змогли бути все студентство і трудовий колектив.

Трансляцію для студентів І та IV курсів розпочала заступник директора з виховної роботи Людмила Багас, яка розповіла про багату на події історію навчального закладу, визначних педагогів та відомих випускників, якими пишається навчальний заклад. Доповідачка окремо звернула увагу на високі рейтингові позиції в світі та Україні Національного університету «Львівська політехніка».

Трансляція була продовжена з аудиторії 111, де відбувалась урочиста церемонія відзначення 15 юних політехніків, які отримали найвищі бали за результатами ДПА/ЗНО. Завідувачка навчально-методичного відділу Тетяна Матіяш зазначила, що завдяки особистим успіхам кожного політехніка Хмельницький політехнічний коледж є лідером у рейтингу закладів фахової передвищої освіти Хмельниччини.

Юних інтелектуалів привітав директор навчального закладу, доктор економічних наук, доцент Вадим Овчарук. Він подякував за високі якісні результати, наголосив на тому, що не потрібно зупинятись на досягнутому та, згідно з традиціями Хмельницької політехніки щодо морального та матеріального заохочення найкращих, вручив кожному студенту грамоти, грошові сертифікати, брендовані футболки, сувеніри.

Святкова трансляція була продовжена для ІІ та ІІІ курсів з кабінету української мови та літератури викладачкою Лесею Слободзян, яка ознайомила студентів із перспективою здобути повну вищу та, головне, якісну освіту в Національному університеті «Львівська політехніка». Бути студентом цього славного навчального закладу – означає зануритись у неповторну університетську атмосферу одного з провідних вишів країни, наповнену знаннями, європейськими прагненнями і традиціями, теплом та дружбою.

Сьогодні хмельницькі політехніки пишаються тим, що є структурним підрозділом Університету, що саме тут продовжує навчання більшість випускників коледжу, саме в цьому закладі підвищують кваліфікацію педагоги, адже за всіма багаторічними рейтингами вишів Львівська політехніка посідає чільне місце серед найкращих закладів України.