Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Представники ІНЕМ Львівської політехніки – призери Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

4 травня 2020, 15:02
ІНЕМ Львівської політехніки

У Черкаському навчально-науковому інституту Державного вищого навчального закладу «Університет банківської справи» відбувся II тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Фінансова безпека» у 2019/2020 році.

На конкурс надійшло 45 студентських наукових робіт із 35 закладів вищої освіти України.

За підсумками конкурсу студентка кафедри менеджменту організацій Національного університету «Львівська політехніка» Анастасія Бородавко одержала диплом ІІ ступеня.

Сайт Черкаського інституту ДВНЗ «Університет банківської справи»
 

Відповідно до Наказу Міністерства освіти і науки України від 04.10.2019 р. № 1271 на базі Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана відбувся II тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Економіка підприємства».

Галузевою конкурсною комісією відповідно до Положення про Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей та за рекомендаціями Інституту модернізації змісту освіти МОН України ухвалено рішення про підведення підсумків цього Конкурсу за результатами першого етапу ІІ туру, на участь у якому було надіслано 123 студентських наукових роботи.

За підсумками Конкурсу перемогу здобула й студентка кафедри економіки підприємства та інвестицій Національного університету «Львівська політехніка» Тетяна Карпова, яка нагороджена дипломом ІІ ступеня за наукову роботу «Управління податковою політикою малого підприємства». Науковий керівник – к.е.н., доцент Ірина Стеців.

Сайт кафедри ЕПІ на Порталі Львівської політехніки
 

На базі Київського національного університету технологій та дизайну відбувся ІІ (завершальний) тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук зі спеціалізації «Менеджмент інвестиційної та інноваційної діяльності». Загалом членами галузевої конкурсної комісії розглянуто 77 наукових робіт, що надійшли на конкурс від 101 учасника з усієї України.

За підсумками конкурсу студент кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності Національного університету «Львівська політехніка» Роман Медвідь здобув диплом ІІ ступеня з науковою роботою «Впровадження інноваційних технологій у митних органах для удосконалення взаємодії з підприємствами». Науковий керівник – к.е.н., доцент Наталія Петришин.

Сайт кафедри ЗМД на Порталі Львівської політехніки