Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Про онлайн-роботу деканату післядипломної освіти ІАПО Львівської політехніки в умовах карантину

21 квітня 2020, 11:07
ІАПО Львівської політехніки

Львівська політехніка, зокрема працівники деканату післядипломної освіти, намагається у своїй роботі відповідати викликам часу, які актуалізували перехід до нових форм роботи, а саме – до дистанційного навчання через Інтернет.

Таке навчання вже підтвердило свою ефективність і зручність для отримання нових знань та набуття компетенцій, підвищення рівня професійності.

Дистанційно, через Інтернет, можуть навчатися усі слухачі, скеровані на курси підвищення кваліфікації та курси іноземних мов Лінгвістично-освітнього центру.

З 16 по 27 березня 2020 р. в онлайн-режимі відбулися курси підвищення кваліфікації для працівників енергетичних підприємств та енергогенерувальних компаній за програмою «Диспетчер району та підприємства електричних мереж», у яких працювали фахівців із ПрАТ «Закарпаттяобленерго», ПрАТ «Волиньобленерго», ПрАТ «Рівнеобленерго» та ПрАТ «Чернівціобленерго», разом 18 осіб. Після успішного завершення другого етапу слухачі отримали документ про освіту (свідоцтво про підвищення кваліфікації).

Лінгвістично-освітній центр також запрошує усіх охочих долучитися до розмовних клубів, які навіть під час карантину відбуваються щоп’ятниці о 16:00.