Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Про що думають студенти Львівської політехніки перед початком навчального року?

15 вересня 2020, 08:53
Лідія Неплях, Центр комунікацій Львівської політехніки

Новина про карантинні обмеження у Львівській політехніці внесла певні корективи в плани на навчання та життя багатьох студентів. Ми запитали, як політехніки сприймають перспективу знову вчитися дистанційно.

Наприклад, Михайло з Інституту комп’ютерних технологій, автоматики та метрології говорить, що карантинні обмеження мають певну логіку в запобіганні поширення вірусу, адже для нормалізації процесу потрібен був час, але згодом навчання стало непоганим аналогом стаціонару, можливо навіть кращим, оскільки навчання вдома має багато зручностей.

Студентка Катерина з Інституту архітектури та дизайну каже, що ставиться позитивно до того, щоб ходити до університету в масці, мити руки між кожними парами та дотримуватися дистанції.

Владислав з Інституту будівництва та інженерних технологій теж бачить плюси дистанційного навчання, адже воно дає можливість відвідувати всі заняття та вважає, що таким чином викладачі краще комунікують зі студентами.

Для Владислава з Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій дистанційне навчання – це шанс, яким можна скористатися для того, щоб трохи заробити та просунутись у своїй спеціалізації. Та все ж, мінусом карантину є те, що студенти сумують за своїми одногрупниками та викладачами.