Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Пропозиції програми Горизонт 2020 у галузі «Штучний інтелект і медицина» від Проєктного офісу Університету

24 квітня 2020, 16:12
Проєктний офіс Львівської політехніки

В сучасних реаліях надзвичайної актуальності набувають пропозиції рамкової програми Горизонт 2020 у галузі Artificial Intelligence and Medicine від Проєктного офісу Національного університету «Львівська політехніка»!

  • AI for Genomics and Personalised Medicine (Штучний інтелект для геноміки та персоналізованої медицини)
    Конкурс спрямований на дослідження комплексних технологій в галузі охорони здоров’я на основі штучного інтелекту, високоефективних обчислень та кібербезпеки для забезпечення конфіденційності даних, безпеки інфраструктури охорони здоров’я.
    Дедлайн: 18 червня 2020 року.
  • AI for the smart hospital of the future (Штучний інтелект для розумної лікарні майбутнього)
    Передбачена розробка пілотних проєктів інноваційних рішень на основі штучного інтелекту для лікарень, закладів первинної медичної допомоги чи будинків для догляду.
    Дедлайн: 17 червня 2020 року.
  • Digital diagnostics – developing tools for supporting clinical decisions by integrating various diagnostic data (Цифрова діагностика – розробка інструментів для підтримки клінічних рішень шляхом інтеграції різних діагностичних даних)
    Пропозиція передбачає розробку інструментів, платформ або послуг, які дозволять провести точну, детальну, структуровану, системну та пріоритетну оцінку стану здоров’я пацієнта, використовуючи інформацію, що надається найбільш відповідними діагностичними засобами для певної галузі.
    Дедлайн: 4 червня 2020 року.
  • Accelerating the uptake of computer simulations for testing medicines and medical devices (Передове використання комп’ютерного моделювання для тестування ліків та медичних пристроїв)
    Пропозиція передбачає розробку інноваційних науково-технологічних рішень для комп’ютерного моделювання з метою тестування лікарських засобів та медичних виробів.
    Дедлайн: 18 червня 2020 року.