Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Проєктний офіс Львівської політехніки інформує: ACTION citizen science open call від програми «Горизонт 2020»

13 жовтня 2020, 15:28
Проєктний офіс Львівської політехніки

Проєктний офіс Національного університету «Львівська політехніка» інформує про конкурс  ACTION citizen science open call.

ACTION шукає постійні наукові проєкти для громадян, пов’язані з будь-якою формою забруднення в Європі та в усьому світі, які здебільшого реалізуються в Інтернеті. Успішні заявники отримають 20 000 євро на допомогу у проведенні шестимісячного пілотного проєкту за допомогою команди ACTION. Фінансування може бути витрачене на заробітну плату, обладнання, витратні матеріали, проїзд, підряд суб’єктам господарювання та непрямі витрати (розраховані як 25% від загальних прямих витрат), відповідно до керівних принципів Рамкової програми ЄС із досліджень та інновацій «Горизонт 2020».

Проєкт ACTION підтримує зусилля громадян у галузі боротьби із забрудненням. Це включає, але не обмежується ініціативи, що генерують обізнаність про наслідки забруднення, сприяючи отриманню нових знань про його причини та наслідки та здійснення заходів щодо боротьби з ним.

Подати заявку можуть будь-які юридичні особи та консорціуми, засновані в країні чи на території, що мають право на отримання грантів програми «Горизонт 2020». Кожному суб’єкту господарювання дозволено брати участь в одній заявці як самостійно, так і у складі консорціуму.

Дедлайн – 1 листопада 2020 року.