Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Ректори львівських університетів підтримали міську програму відновлення «Львів завтра»

19 травня 2020, 13:57
За матеріалами сайту Львівської міської ради

Міський голова Львова Андрій Садовий під час Zoom-зустрічі з ректорами львівських університетів презентував програму виходу міста з кризи «Львів завтра». Кожен з представників закладів вищої освіти висловив свою думку стосовно цієї програми, дав поради, на що ще варто звернути увагу, та запропонував свою підтримку і допомогу.

– Ця програма дуже корисна і вчасна, бо всі ці недоліки, які є в країні, стосуються і будуть стосуватись нас ще довго. Головний недолік – ми не знаємо, коли закінчиться пандемія. Нема гарантії, що українці не підуть на карантин повторно. Працювати потрібно, попри невідомість. Похвально, що місто взялось за вирішення цієї проблеми. Життя не переривається тим, що є карантин, що є певні проблеми, певні рішення уряду, які нам не подобаються. Але це колись закінчиться і треба жити далі. Мені подобається, що Львів думає про те, що буде завтра, – сказав, зокрема, Юрій Бобало, ректор Національного університету «Львівська політехніка».

Опісля міський голова Львова Андрій Садовий підсумував все сказане ректорами та подякував за активну участь в обговоренні.