Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Розробки двох команд студентів ІППТ – у Топ-10 кращих проєктів марафону «Introduction to SQL»

2 листопада 2020, 13:02
Організатори заходу

У фіналі безкоштовного чотиритижневого марафону «Introduction to SQL» відбувся захист проєктів, які команди учасників готували майже впродовж 5 тижнів. Журі відзначило 10 командам, яким вистачило сил довести свої проєкти до захисту і представити їх публічно.

Серед них є і представники Інституту підприємництва та перспективних технологій Національного університету «Львівська політехніка».

Команда Space Kittens, проєкт «Інформаційна система Mosaik» (ІІІ місце)

Учасники команди: Тарас, Люба, Аліна, Роман та Марічка, студенти ІІ і ІІІ курсу Інституту підприємництва та перспективних технологій Львівської політехніки.

Створили бот, який пропонує користувачу історичну інформацію про мозаїки міста Львова за вказаною адресою. Також можна переглянути детальні координати й розташування історичних пам’яток на мапі і здійснити пошук у радіусі 2 км.

Команда High Five, проєкт «Вишеграм» для допомоги з інформацією про ВНЗ України (VII місце)

Учасники команди: Кирило, Влад, Юра, Юрко та Богдан, студенти ІІ і ІІІ курсу Інституту підприємництва та перспективних технологій Львівської політехніки.

Мета проєкту – створити зручну платформу для пошуку інформації вишів та допомогти студентам, науковцям і батькам обрати найкращий університет.