Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Слухачі проєкту NUPASS вивчали дисципліну «Менеджмент в соціальному підприємництві»

5 червня 2020, 09:50
Міжнародний центр «Інтеграція» Львівської політехніки

З 20 травня слухачі проєкту «Норвегія – Україна. Професійна адаптація. Інтеграція в державну систему» (NUPASS), який фінансується Міністерством закордонних справ Королівства Норвегії та The International Foundation for Social Adaptation (м. Київ), під керівництвом викладача Ірини Красілич із Міжнародного центру професійного партнерства «Інтеграція» Львівської політехніки вивчали дисципліну «Менеджмент в соціальному підприємництві», розділену на два блоки:

  • ознайомлення з соціальним підприємництвом (СП);
  • адаптація стартапу, бізнесу та соціального підприємництва для всіх клієнтів, включаючи маломобільну групу населення (МГН)

22 травня закінчився перший тематичний блок, в результаті якого слухачі були ознайомлені з основними відмінностями соціального підприємництва (СП) від корпоративної соціальної відповідальності, бізнесмена – від соціального підприємця, було розглянуто можливі форми реєстрації такого бізнесу, а також усі можливості та труднощі у створенні та реалізації СП. Під час занять було розглянуто приклади вже діючих СП як в Україні, так і за кордоном.

На практичному занятті слухачі детально описувати місію та соціальну складову свого соціального підприємництва, а також корпоративну соціальну відповідальність стартапу.