Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Студентів ІТ-спеціальностей запрошують на Міжнародну олімпіаду з програмування Proggy-Buggy Contest 2020

7 жовтня 2020, 15:54
Організатори заходу

ІТ-компанія DataArt запрошує взяти участь у Міжнародній олімпіаді з програмування Proggy-Buggy Contest 2020, яка відбудеться 24 жовтня 2020 року.

Організатори чекають на учнів, студентів, розробників, тестувальників та всіх азартних людей, котрі мають уявлення, як пишуться програми, знають, що таке «консольні застосунки», стандартні потоки введення/виводу.

Олімпіада проходитиме на сервері DataArt з автоматичною системою перевірки ejudge. Завдання будуть нескладні, але їх буде багато – 13, а часу – всього 42 хвилини. Мова олімпіади – англійська. Розв’язок будь-якого завдання – це консольний застосунок, вихідний текст якого потрібно вислати на сервер перевірки, обравши з переліку одну з мов програмування (C, C++, Free Pascal, Java, Mono C#, Python, Ruby, PHP, JavaScript та інші).

Олімпіада проходитиме у двох категоріях:

  • аматори (без досвіду участі в Національній студентській (ACM ICPC) або шкільній (IOI) олімпіаді з програмування минулих років або інших змагань з програмування);
  • професіонали (учасники Національної студентської (ACM ICPC) або шкільної (IOI) олімпіади з програмування минулих років або інших змагань з програмування).

Для участі в олімпіаді необхідно зареєструватися. Реєстрація може бути командна (від однієї до трьох осіб) або індивідуальною. Участь – безкоштовна. Зареєстрованим командам надішлють детальну інформацію і тренувальні задачі минулих років.