Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Студентка ІЕСК – серед переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі «Енергетика»

31 березня 2020, 12:02
Кафедра ТТАЕ Львівської політехніки

Студенти кафедри теплоенергетики, теплових та атомних електричних станцій (ТТАЕ) Інституту енергетики та систем керування (ІЕСК) Діана Лукащук (студентка групи ТЕ – 41) та Андрій Руй (студент групи АЕ – 41) під керівництвом викладачів кафедри подали наукові роботи на конкурс студентських наукових робіт з галузі «Енергетика».

Перший етап ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі «Енергетика» відбувся у ДВНЗ Приазовському державному технічному університеті (м. Маріуполь) 25 березня 2020 року. Відповідно до Положення про конкурс, переможців конкурсу мали визначати за підсумками ІІ туру на підсумковій науково-практичній конференції. Але через карантин оргкомітет конкурсу ухвалив рішення, згідно наказу Міністерства освіти та науки України № 221/10-713 від 12.03.2020 року, підвести підсумки конкурсу «Енергетика» у 2019/2020 навчальному році за результатами першого етапу.

Тож за підсумками конкурсу дипломом ІІ ступеня нагороджено студентку групи ТЕ-41 Діану Лукащук (наукова керівниця – к.х.н., доцентка кафедри ТТАЕ Тетяна Коваленко).

Після завершення першого етапу ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі «Енергетика» опубліковано збірник тез доповідей наукових робіт учасників конкурсу.

Сайт конкурсу

Приєднані файлиРозмір
Збірник тез доповідей учасників конкурсу1.12 MB