Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Студентки ІНЕМ вибороли перше місце на Міжнародному конкурсі наукових робіт із бухгалтерського обліку

2 червня 2020, 13:21
Кафедра ОА Львівської політехніки

Завершився фінал Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт із бухгалтерського обліку, оподаткування, аналізу та аудиту, організованого Національним університетом «Львівська політехніка» спільно з Одеським національним політехнічним університетом, Університетом Марії Кюрі-Склодовської (Польща) та Університетом «Артіфекс» (Румунія). Фінал відбувався у формі відеоконференції на платформі Zoom.

Учасників фіналу привітали проректор із наукової роботи Львівської політехніки І.В. Демидов, директор Інституту економіки і менеджменту професор О.Є. Кузьмін, завідувач кафедри обліку та аналізу професор І.Й. Яремко, представниця компанії PwC Антоніна Курець, представниця АССА в Україні Вікторія Волотовська.

У перший день фіналу учасники представляли свої наукові роботи, доповідали про їхні основні результати, активно дискутували з журі. Всі учасники та журі спілкувалися англійською мовою.

На другий день фіналу були цікаві та змістовні доповіді учасників, палкі дискусії з членами журі, вільне спілкування англійською, вітання та призи від партнерів – компанії EY.

За підсумками конкурсу студентки кафедри обліку та аналізу Львівської політехніки Софія Вовків і Тетяна Стрижка здобули перше місце.