Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Студенти кафедри МПА поспілкувалися з очільницею служби навчання і розвитку ПАТ «Галичфарм»

26 травня 2020, 12:09
Кафедра МПА Львівської політехніки

На кафедрі МПА у період карантину започаткували відкриті онлайн-лекції для студентів від HR-практиків та управлінців.

Одну з таких лекцій на тему «Система управління персоналом виробничого підприємства» прочитала керівниця служби навчання і розвитку ПАТ «Галичфарм» (Корпорація «Артеріум») Мар’яна Івашина.

Пані Мар’яна розповіла студентам про стан та основні виклики ринку праці в умовах карантину, зміни, які чекають нас після відновлення повноцінної роботи, та основні чинники, які на це впливають. Студенти дізналися, як відбувається процес рекрутингу на виробничих підприємствах загалом, а також про особливості функціонування фармакологічної галузі. Особливий акцент був на корпоративній культурі, цінностях організації, системі нематеріальної мотивації. Студенти отримали багато цінних порад щодо майбутнього працевлаштування формування резюме, проходження співбесід та вибору місця праці.

― Це вже наша друга зустріч з hr-ами Галичфарму, ― розповідає ініціаторка лекції, доцентка кафедри МПА Роксолана Винничук. ― Торік восени ми ходили зі студентами на екскурсію, де ознайомилися з історією підприємства, особливостями виробництва та, що найважливіше для наших студентів, дізналися про специфіку управління персоналом на таких підприємствах. На мою думку, обидві зустрічі були надзвичайно надихаючими та продуктивними. Пані Мар’яна цікаво та структуровано подає інформацію, радо ділиться своїм багаторічним досвідом у царині управління персоналом.

― Зустріч із Мар’яною Івашиною була цікавою та інформативною. Вона змогла передати нам атмосферу роботи та її любов до неї. Люди, які знайшли свою професією і живуть нею, насправді дуже надихають розвиватися та йти до своєї мети, ― ділиться своїми враженнями від лекції студентка-магістр кафедри МПА Ольга Вітів.

― Щодо зустрічі з Мар’яною Івашиною, то мене як кадровика дуже зацікавив момент з табелюванням працівників, які працюють дистанційно. Також вона чітко озвучила вимоги, якими повинен володіти сучасний HR та де ці навики можна набути, ― додає її одногрупниця Орися Катерчак.

Також на лекції були присутні студенти третього та четвертого курсів, які у чаті після лекції дякували Мар’яні Івашині за цікаву інформацію, мотивацію та натхнення діяти.