Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Студенти кафедри обліку та аналізу продовжують вивчати практично орієнтований курс від PwC Lviv SDC

28 жовтня 2020, 12:46
Кафедра обліку та аналізу Львівської політехніки

Триває третя частина практично орієнтованого курсу поглибленого опанування професійних знань і навиків за спеціальністю «Облік і оподаткування» від Львівського центру надання послуг міжнародної аудиторської фірми PricewaterhouseCoopers (PwC Lviv SDC). Він передбачений для студентів ІІІ–IV курсу бакалаврату та I–II курсу магістратури кафедри обліку та аналізу Національного університету «Львівська політехніка».

До грудня 2020 року студенти навчатимуться на онлайн-заняттях, які проводять керівники підрозділів PwC Lviv SDC із залученням своїх провідних фахівців в обліково-аналітичній сфері. На факультативних заняттях студенти мають змогу підвищити рівень знань і навиків з фінансового та інвестиційного аналізу (у контексті міжнародної практики), досліджувати особливості застосування МСФЗ, освоювати механізм формування звітності, пов’язаної із трансфертним ціноутворенням (з урахуванням чинних вимог Податкового кодексу України), вдосконалювати навики з аудиту (в частині різновиду, орієнтованого на виявлення економічних зловживань та навмисної фальсифікації фінансової звітності) тощо.

Відповідно до умов тренінгового навчання найуспішніші слухачі курсу отримають запрошення від відділу персоналу PwC Lviv SDC на співбесіди щодо працевлаштування у цій міжнародній аудиторській фірмі з «великої четвірки». І, як свідчить досвід учасників минулорічних тренінгів (першої і другої частини додаткового курсу), кращі студенти кафедри обліку та аналізу Національного університету «Львівська політехніка» успішно проходять цю співбесіду і приєднуються до високопрофесійної команди PwC.