Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Студенти Технологічного коледжу Львівської політехніки отримали приз від Академії Cisco

14 липня 2020, 10:39
Технологічний коледж Львівської політехніки

Якість освіти Технологічний коледж Національного університету «Львівська політехніка» забезпечує завдяки орієнтуванню на сучасні напрями розвитку ІТ-індустрії. В галузі мережевих технологій для Інтернету заклад освіти співпрацює зі світовим лідером – компанією Cisco: у коледжі створено філію Мережевої академії Cisco.

Цьогоріч провідні виші України та компанія Cisco започаткували ініціативу Io TStep by Step 2020 для покрокового освоєння студентами і викладачами «Інтернету речей». Ініціатива полягає у проходженні студентами курсів із наростаючою складністю, підготовці викладачів дистанційно і на обладнанні, проведенні хакатонів.

На першому етапі студенти Технологічного коледжу під керівництвом викладачів-інструкторів проходили курс «Вступ до Інтернету речей» у Мережевій академії Cisco. За підсумками етапу коледж посів друге місце і виграв головний приз – навчальний конструктор Makeblock mBot v1.1.

І ось Технологічний коледж Університету одержав від компанії Cisco Сертифікат, а також сам приз – як символ сучасних тенденцій у розвитку ІТ-індустрії: інтернету речей, робототехніки, системного та інтернет-програмування, Big Data, адміністрування комп’ютерних мереж. Кожен студент, який успішно пройшов курс Introduction to IoT, теж отримав персональний сертифікат від компанії Cisco.

У світі на одну людину припадає 6 мережних пристроїв, під’єднаних до Інтернету. Спеціалістів бракує, тож ініціатива триває.