Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

У Хмельницькому політехнічному коледжі відбувся віртуальний День відкритих дверей

13 травня 2020, 11:10
Хмельницький політехнічний коледж Львівської політехніки

Приблизно три тисячі людей відвідали 8 травня віртуальний День відкритих дверей у Хмельницькому політехнічному коледжі Національного університету «Львівська політехніка». Прямий ефір заходу транслювали на сайті коледжу та сторінці у соцмережі Фейсбук.

День відкритих дверей розпочав директор коледжу, доктор економічних наук Вадим Овчарук, який розповів про перемоги політехніків на олімпіадах і конкурсах міжнародного, республіканського та регіональних рівнів, спортивні здобутки, масштабні виховні та соціокультурні заходи, матеріально-технічну базу, потужні освітні можливості навчального закладу.

Основні моменти щодо вступної кампанії висвітлив секретар приймальної комісії Дмитро Пижов. Він зазначив, що потрібно постійно відстежувати інформацію на сайті закладу. Фахівці відділу профорієнтації інформуватимуть про нововведення через вайбер-спільноти всіх, хто зареєструвався на віртуальний День відкритих дверей.

Згодом віртуальні відвідувачі мали змогу поставити запитання й отримати вичерпні відповіді.

На завершення заходу директор коледжу Вадим Овчарук провів для відвідувачів віртуальну екскурсію приміщеннями навчального закладу.