Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

У Хмельницькому політехнічному коледжі відкрили нову лабораторію серверного обладнання і комп’ютерних систем

5 червня 2020, 15:35
Хмельницький політехнічний коледж Львівської політехніки

4 червня у Хмельницькому політехнічному коледжі відбулось відкриття нової лабораторії серверного обладнання і комп’ютерної комунікації. Комп’ютерна мережа коледжу була повністю модернізована:

  • виділили окреме приміщення під серверне обладнання і зробили сучасний ремонт;
  • придбали потужний маршрутизатор, який може працювати 24/7 з великою кількістю абонентів;
  • збільшили максимальну швидкість мережі до 500 Мбіт/с;
  • встановили керовані комутатори L2;
  • застосували «best practices» в оновленні та налаштуванні мережі;
  • оновили частину структурованої кабельної системи коледжу;
  • придбали 14 ноутбуків.

Застосування нової навчальної лабораторії забезпечить якісне викладання і навчання із використанням новітніх технологій, підвищить ефективність навчального процесу.

Ця важлива подія стала можливою завдяки спонсорській допомозі Національного університету «Львівська політехніка» та випускника Хмельницького політехнічного коледжу Андрія Корницького. Цей талановитий юнак став гордістю хмельницьких політехніків, ще навчаючись у ХПК, коли виборов перемогу на Всеукраїнській олімпіаді з інформатики та став кращим в Україні. Вищу освіту Андрій здобував у Львівській політехніці. Сьогодні він будує успішну професійну кар’єру та підтримує дружні зв’язки зі своєю Альма-матер.

Іменні ноутбуки з логотипами від компанії «Brainence» та Національного університету «Львівська політехніка» завжди будуть нагадувати про співпрацю. Хмельницькі політехніки щиро вдячні своєму вихованцю за допомогу та бажають здоров’я і процвітання його компанії!