Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

У Львівській політехніці вдруге відбувся директорат у режимі онлайн

7 квітня 2020, 14:36
Анастасія Степаняк, Центр комунікацій Львівської політехніки

Друге дистанційне засідання відбулося в Університеті 7 квітня. В онлайнзустрічі взяли участь ректор, проректори, директори інститутів та завідувачі кафедр. Для проведення відеоконференції вже традиційно використали платформу Microsoft Teams, відповідно до угоди з компанією Microsoft.

Кожен із проректорів мав кількахвилинний виступ. Зокрема, перший проректор Олег Матвійків наголосив на важливості роботи викладачів у Віртуальному навчальному середовищі і закликав завідувачів кафедр забезпечити допомогу працівникам старшого віку, які мають складнощі з використанням дистанційних технологій.

Проректор зі стратегічного розвитку Лілія Жук розповіла про алгоритм дій для тих працівників, у кого найближчим часом завершується контракт.

Проректор із науково-педагогічної роботи Олег Давидчак зосередив увагу слухачів на налагодженні контактів зі студентами і їх належному інформуванню щодо освітнього процесу. На його погляд зв’язок студента і викладача у сучасних умовах має бути тісніший, аніж зазвичай. Таку ж думку, стосовно іноземних студентів та стажерів університету, висловила й проректорка з міжнародних зв’язків Наталія Чухрай.

Питання студентської практики порушив проректор з соціального розвитку Роман Корж. Доповідач повідомив, що студентам, які не зможуть проходити практику на підприємствах, забезпечать таку можливість на кафедрах.

Окрім цього, на нараді обговорили ще низку питань. Наприкінці зустрічі ректор запевнив: незважаючи на те, що сьогодні ми живемо у складний період, панікувати непотрібно – усі, заплановані у Львівські політехніці, процеси буде проведено.