Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

У межах проєкту «До вершин з РОШЕН» у Політехніці реалізують програму розвитку важливих для викладача компетенцій

27 лютого 2020, 18:51
Наталія ПАВЛИШИН, Центр комунікацій Львівської політехніки

У Львівській політехніці із квітня, в межах проєкту «До вершин з РОШЕН», стартує програма розвитку важливих для викладача компетенцій.

Вже 2 квітня відбудеться тренінг «Групова динаміка» коуча, бізнес-тренерки, гештальт-терапевтки Наталки Шпот. 9 і 14 квітня ― «Вступ до публічного виступу» тренера Ігоря Щербатого. А 5 травня разом із тренеркою Юлією Кнюпою політехніки матимуть змогу освоїти «Техніки візуальної фасилітації в роботі викладача». 21 травня учасники програми проходитимуть тренінг на тему «Сучасні методи навчання: зміна ролей викладача».

Програма розвитку компетенцій важливих для викладача ― це передовсім здобуття нових навичок, які допоможуть ефективніше працювати зі сучасними студентами. Адже, інвестуючи у знання студента, за кілька років отримаємо фахівців нового зразка, які матимуть відповідні до сучасних ринкових умов компетенції. Говорячи про Інститут хімії та хімічних технологій, який став майданчиком реалізування проєкту «До вершин з РОШЕН», мусимо передовсім зосередити увагу на студентів, готових працювати в інноваційному середовищі. Відповідно й викладачі повинні володіти відповідними знаннями і змінювати підходи до викладання, ― зазначила завідувачка Відділу розвитку та навчання персоналу Надія Любомудрова.