Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

У Міжнародному інституті освіти, культури та зв’язків з діаспорою регулярно відбуваються онлайн-наради

7 квітня 2020, 09:34
МІОК Львівської політехніки

Карантин не стоїть на заваді активній праці та реалізації планів, якщо його використовувати з користю. Кілька разів на тиждень працівники МІОКу збираються на онлайн-наради, які проводять на регулярній основі. Зокрема, 4 квітня 2020 року на такій нараді обговорили виконання завдань та окреслили дорожню карту на найближчий період роботи.

Порядок денний засідання з-поміж багатьох інших актуальних питань, стосувався реалізації таких поточних проєктів, як «Портал український освітній всесвіт» (карта та форум українських суботніх шкіл), соціологічне дослідження «Українці Південно-Африканської Республіки: ідентичність, суспільство, майбутнє», Бієнале «Українська мова у світі: відступ чи поступ?», ХІІІ Міжнародна літня школа з україністики «Крок до України».

Реакція користувачів у соціальних мережах засвідчила про актуальність просвітницько-навчального проєкту під хештегом «#На_пізнання_немає_карантину!» та поширення освітніх і навчальних матеріалів, створених у МІОКу.

Сподіваємося, що нові ідеї та проєкти, які зародилися під час карантину, будуть не менш важливими та цікавими. Уже сьогодні активно готуємося до ювілейного 2021 року з нагоди 150-ліття від дня народження Лесі Українки: стартували проєктом для наймолодшої аудиторії української діаспори (дітей 5–8 років) під назвою «Леся – Українка. І Ми – Українці» та започатковуємо новий проєкт з вивчення української мови як іноземної для студентів з-за кордону та української діаспори «Образки з Лесиного життя». Детальніше про цей проєкт дізнаєтеся уже незабаром.

МІОК вміє працювати за будь-яких умов, за будь-яких обставин, з відчуттям добре виконаної роботи та важливості поставлених завдань.