Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Учні та вчителі Академічної гімназії при Львівській політехніці взяли участь у телемості з колегами із Анталії

12 листопада 2020, 10:35
За матеріалами сайту Укрінформ

Учні та вчителі української суботньої/недільної школи громадської організації «Середземноморське об’єднання українців» в Анталії та Львівської академічної гімназії при Національному університеті «Львівська політехніка» провели відеозустріч-телеміст.

Участь у заході взяли учні, вчителі та батьки школи, що діє при громадській організації «Середземноморське об’єднання українців», консул України в Анталії Емір Рустамов, голова Середземноморського об’єднання українців Наталія Караджа.

«Місто Лева» представили директор Академічної гімназії при Львівській політехніці Леся Юхман, вчителі та гімназисти, заступник директора з навчально-виховної роботи Галина Цмоць.

Учні обмінялись тематичними малюнками, провели мовну вікторину. Було також обговорено ідеї майбутньої співпраці двох шкіл.

Секретар Робочої групи з питань співпраці Львова з містами Турецької Республіки Ірина Джиговська, яка зараз перебуває в Анталії, передала учням першого класу української суботньої/недільної школи 150 книг, які були зібрані навчальними закладами Львова у рамках акції «Рідна книга для українців Анталії».