Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Українських науковців запрошують до розробки інноваційних лікарських засобів

12 серпня 2020, 12:23
За матеріалами Національного порталу Горизонт 2020

Публічно-приватне партнерство у сфері медицини та біотехнологій Innovation Medicines Initiative (IMI), що створює платформу для взаємодії між приватними компаніями, науковими та науково-технічними установами та іншими суб’єктами господарювання, оголосило відкриття двох конкурсів з розробки інноваційних лікарських засобів.

Конкурси будуть цікавими науковцям, малим та середнім підприємцям, які працюють сферах медичних досліджень, розробки ліків, охорони здоров’я.

IMI2 – Call 22 ― одноетапний конкурс для підтримки науково-дослідницької діяльності, що ґрунтуватиметься на результатах поточних проєктів IMI2 та поглиблюватиме значення їхніх результатів.

IMI2 – Call 23 ― двоступеневий конкурс пропозицій за шістьма різними темами.

Проєкти спрямовані на розробку та впровадження інноваційних методів діагностики захворювань нейродегенеративного спектру, орфанних (рідкісних) та онкологічних захворювань із використанням підходів машинного навчання та штучного інтелекту.

Дедлайн для подачі заявки ― 29 вересня 2020 року.

Основна мета Innovation Medicines Initiative ― сприяти інноваційній діяльності щодо розробки і регулювання товарів медичного призначення. Участь у програмах IMI надає можливість імплементувати спільні проєкти, спрямовані на отримання відчутних переваг для пацієнтів.

Більше ― тут.