Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

В Інституті енергетики та систем керування нагородили ученицю – фіналістку конкурсу «Ядерна енергія і світ»

19 листопада 2020, 10:23
Кафедра теплоенергетики, теплових та атомних електричних станцій

З метою залучення школярів і молоді до поглиблення та популяризації знань про ядерну енергетику, підтримки обдарованої молоді, яка прагне розширити свої знання про ядерну галузь в Україні та світі, а також для сприяння проведенню профорієнтаційної роботи зі школярами щодо вибору професії в енергетиці Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом» та Українське ядерне товариство разом з Інститутом енергетики та систем керування Львівської політехніки, зокрема кафедрою теплоенергетики, теплових та атомних електричних станцій, провели Всеукраїнський конкурс рефератів серед учнівської молоді «Ядерна енергія і світ» 2020 року.

У фінальному етапі конкурсу взяла участь учениця 10 класу Львівської лінгвістичної гімназії Ольга Лучкевич, яка була нагороджена грамотою «За активну участь» від НАЕК «Енергоатом» та Українського ядерного товариства, а також цінними призами.

Нещодавно на кафедрі теплоенергетики, теплових та атомних електричних станцій відбулося вручення нагороди. Завідувач кафедри професор Михайло Семерак щиро привітав ученицю та запросив її до майбутнього навчання в енергетичній галузі у Національному університеті «Львівська політехніка».