Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Ваша креативність і вміння легко й швидко адаптуватися до різних обставин допоможе досягти успіху

21 квітня 2020, 14:40
Юрій БОБАЛО, ректор Львівської політехніки

Дорогі студенти!

Зараз ми всі разом проходимо випробування на гнучкість мислення і вміння давати відповіді на нові виклики. Важливо бути готовими використовувати можливості, які відкривають такі часи змін. Саме Ваша креативність і вміння легко й швидко адаптуватися до різних обставин допоможе досягти успіху.

Впевнений, що з цієї ситуації ми вийдемо з новими рішеннями. Адже зараз є можливість проаналізувати підхід до викладання й доповнити інноваційними інструментами звичні форми навчання. Спільними зусиллями ми зможемо зорганізувати найкращий спосіб здобуття освіти, враховуючи новий досвід.

Радію, що нам разом вдалося досить швидко адаптуватися до нових умов навчання і не втратити цінний час. Переконаний, що ця несподівана зміна звичного устрою життя ― це шанс знайти нові можливості для власного самовдосконалення. А також впевнитися, наскільки важливими є самоорганізація, креативність і стратегічне мислення.

Знаю, що багато з Вас знаходять час не лише вчитися, а й підтримувати тих, хто опинився у скруті, допомагати їм пережити цей період. Пишаюся, що саме студенти Львівської політехніки створюють волонтерські групи, долучаються до ініціатив у своїх рідних містах і селах. Сьогодні усвідомлення спільної відповідальності ― це те, що допоможе нам вистояти перед цими викликами.

Важливо, щоб кожен із Вас постарався вийти з цієї ситуації зрілішим і з чітким усвідомленням своєї ролі у процесі творення нових моделей взаємодії, здобуття освіти, пошуку механізмів взаємодії у суспільстві, які допоможуть нам стати сильнішими.