Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Відбулася організована Міжнародним інститутом освіти, культури та зв’язків з діаспорою Інтерактивна майстерня Ярини Ключковської

9 жовтня 2020, 14:05
Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою

В суботу, 3 жовтня 2020 року, відбулася Інтерактивна майстерня Ярини Ключковської «Герої, дракони і сила наративу: як завойовувати уми й серця за допомогою історій».

Подія, яку організував Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою Національного університету «Львівська політехніка», стала відповіддю на запит від українських громад та організацій за кордоном, для яких сьогодні як ніколи важливо вміти бути ефективними в умовах великої конкуренції ідей та проєктів, коли інформація і комунікація стають ключовими інструментами боротьби.

Партнерами заходу стали Світовий Конґрес Українців, Світова Федерація Українських Жіночих Організацій, Світова Координаційна Виховно-Освітня Рада СКУ.

З вітанням до учасників події звернулися Ірина Ключковська, директорка МІОКу, та Євгенія Петрова, перша віцепрезидентка СФУЖО.

На вебінар зареєструвалися громадські лідери з 31 країни світу. Для них цей захід став унікальною можливістю переосмислити свою комунікаційну стратегію та навчитися творити історії своїх інституцій і проєктів такими, що здатні захоплювати, та ставати ключем до успіху у їхній діяльності.

Авторські методики Ярини Ключковської, а також низка актуальних кейсів, які учасники розглянули під час вебінару, допомогли кожному з присутніх засвоїти та застосувати нові практичні навики для конструювання історій, уникаючи при цьому ряду характерних комунікаційних помилок; визначити свою цільову аудиторію та стейкхолдерів; навчитися будувати з ними ефективну комунікацію.

Формат події дав змогу всім охочим сконструювати власні історії, презентувати й обговорити кейси своїх інституцій.

Подія не залишила нікого байдужим, про що свідчать десятки вдячних і захоплених відгуків під час та після закінчення вебінару.