Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Вісник Національного університету «Львівська політехніка», Проблеми економіки та управління, том 4, число 1, 2020

4 червня 2020, 10:54
Сайт «Наукові журнали та конференції» Львівської політехніки

Вийшло чергове число збірника наукових праць Вісник Національного університету «Львівська політехніка», серія «Проблеми економіки та управління», том 4, число 1, 2020.

У Віснику опубліковано результати науково-дослідних робіт професорсько-викладацького складу, аспірантів та співробітників Інституту економіки і менеджменту Національного університету «Львівська політехніка», а також вчених і викладачів інших наукових і навчальних закладів України та Європи. Серед економічних проблем чільне місце займають питання, пов’язані з інвестиційною привабливістю окремих галузей і підприємств, розв’язанням актуальних завдань поглиблення і розширення інноваційних процесів в різних сферах господарювання, удосконаленням методів аналітичної оцінки діяльності підприємств.

У своїх публікаціях автори значну увагу звертають на висвітлення проблем удосконалення системи управління інноваційною діяльністю, використання сучасних інформаційних технологій та інструментарію фінансового менеджменту у формуванні інноваційного потенціалу підприємств, особливості стратегічного управління, маркетингової діяльності, забезпечення розвитку кадрового потенціалу в сучасних умовах господарювання.

Зміст