Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Випускниця ІМКС Олеся Павлович: «За чотири роки навчання жодного разу не засумнівалась у виборі»

2 липня 2020, 14:14
Кафедра історії, музеєзнавства та культурної спадщини

Олеся Павлович, випускниця кафедри історії музеєзнавства і культурної спадщини Національного університету «Львівська політехніка», ділиться враженнями від навчання у виші.
 

– Перед тим, як подавати документи, я ретельно оглядала сайти університетів у пошуках спеціальностей, які б мені припали до душі. Таким місцем стала для мене Львівська політехніка, яка радо відкрила переді мною двері у світ знань і студентського життя. Тут я навчалась на кафедрі історії, музеєзнавства і культурної спадщини.

За чотири роки навчання жодного разу не засумнівалась у своєму виборі. Це місце стало для мене не просто навчальним закладом, а дечим значно більшим, місцем, де змогла подорослішати і знайти багато друзів, з якими спілкуюся й зараз.

Щоразу минаючи, IV корпус Політехніки, з усмішкою на обличчі згадую той час, коли була студенткою «еліти». У моєму серці назавжди залишиться аудиторія 204 та викладачі, які провадили не лише пари, а й музейні екскурсії.

Завжди буду вдячна їм за розуміння, терпіння і нескінченну віру у нас. Я ніколи не забуду, як минали наші лекції та практичні, як ми освоювали навички «мозкового штурму» і вчилися розвивати нашу креативність.

З впевненістю можу сказати, що моє студентське життя було яскравим, сповненим цікавого досвіду, оригінальними екскурсіями, пізнавальними поїздками.