Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Випускниця ІППТ успішно реалізовується у банку та співпрацює з рідним інститутом

7 квітня 2020, 11:31
Ірина Мартин, Центр комунікацій Львівської політехніки

Начальниця відділення Укрбудінвестбанку Ольга Варгас активно провадить для студентів рідного Інституту підприємництва та перспективних технологій, де закінчила кафедру фінансів, майстеркласи та практичні заняття на тему «Сучасні банківські продукти та послуги». Щобільше, у майбутньому планує поєднувати роботу у банку з викладацькою.

Про роботу банкіра знала змалку, адже у тій царині працює її мама, до речі, теж випускниця Львівської політехніки, тому без вагань обрала фах. Тепер уже син-п’ятикласник Ольги теж мріє і про навчання у Політехніці, і про кар’єру банкіра. Якщо так станеться, то можна буде стверджувати про династію випускників Львівської політехніки і банкірів.

Про свій професійний вибір жодного разу не пошкодувала. Задоволена професією, роботою і нізащо не змінила б її на іншу, адже для Ольги це давно не лише робота, а й хобі, що приносить гроші і задоволення. Вона працює в Укрбудінвестбанку, обіймає посаду начальниці відділення. Раніше була головною економісткою у Кредитпромбанку, у Дельтабанку. Про свої студентські роки згадує з великим задоволенням, адже навчатися в ІППТ було цікаво:

– Інститут мені найбільше запам’ятався цікавими заходами, до яких ми долучалися і активними учасниками, і слухачами. Я регулярно брала участь у різних святах. І на навчання, звісно, часу мала достатньо. Тоді ще ніяких ґаджетів не було. Викладачі традиційно читали лекції, студенти готували семінари. На них ми сперечалися, доводили власну думку.

На запитання про те, що отримала в інституті, окрім знань, каже:

– Тут мене навчили визначати мету у житті та працювати для її досягнення. Це насправді хороший старт, чудова база теоретичних знань. Коли кажуть, що диплом неважливий, певною мірою це справді так, адже про нього не завжди запитують, коли ти приходиш на роботу, але ти здобуваєш під час навчання знання, без яких не обійдешся у роботі. Вже у самому банку побачила можливість навчитися працювати у команді і налагоджувати нові знайомства з клієнтами – людьми різних професій, керівниками підприємств.

У вільний час Ольга читає книги, любить подорожувати, грає у шашки і настільний теніс. У майбутньому мріє вчити та вдосконалювати іноземні мови.

На її думку, сучасна молодь не обійдеться без критичного мислення і прагнення завжди досягати успіху. Студентам радить завжди прагнути реалізовувати свої ідеї, діяти і намагатися втілювати мрії у життя, насолоджуватися хвилинами навчання і студентського дозвілля. Пам’ятати, що вони навчаються в одному з найкращих університетів України.