Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Випускниця кафедри СКІД про навчання у Львівській політехніці та роботу за кордоном

19 травня 2020, 08:50
Кафедра СКІД Львівської політехніки

Ірина Степаняк, випускниця кафедри соціальних комунікацій та інформаційної діяльності Національного університету «Львівська політехніка», поділилася досвідом навчання та роботою за кордоном.

Однією з найцінніших навичок, здобутих під час навчання, на думку Ірини, є систематичний, спланований і методичний підхід до розв’язання поставлених завдань, який досі допомагає у плануванні робочого часу, самонавчанні і використанні робочого часу якісно. Цікавою була також програма курсу, яка поєднала технічні дисципліни з комунікативними, що дало можливість обрати напрям розвитку: для себе випускниця обрала технічну сферу, хоча багато її однокурсників знайшли себе у комунікації. Крім цього, важливою була підтримка викладачів під час виконання практичних завдань і можливість отримати конструктивний фідбек у підготовці курсових робіт і екзаменів. Все це сприяло тому, щоб вірити у власні сили і досягати поставлених цілей.

Одразу після навчання Ірина отримала роботу в одній з найбільших ІТ компаній України – SoftServe, де пропрацювала майже 6 років – від молодшого QA інженера до QA manager. Згодом одержала можливість спробувати свої сили за кордоном, де трудилася в ІТ-департаменті інвестиційного банку. Зараз працює Software QA Architect у R&D відділі біотехкомпанії у Нідерландах, де має можливість розвиватись, систематизувати і покращити процес забезпечення якості кінцевого продукту.