Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Випускник кафедри фінансів Микола Черхавий поділився спогадами про навчання у політехніці

6 серпня 2020, 09:19
Кафедра фінансів

Випускник кафедри фінансів Національного університету «Львівська політехніка» 2005 року Микола Черхавий поділився спогадами про навчання. Зараз він працює на державному підприємстві Укрспирт  заступником начальника комерційного управління.

«Коли на п‘ятому курсі навчання у Львівській Політехніці я пішов на роботу у Приватбанк, то побачив там цікаву традицію: всі працівники (від голови правління до простих спеціалістів) повинні були прочитати декілька книжок щокварталу. І не просто собі книжечок … Ідеї та думки з цих книжок мали екстраполюватись у реальні заходи: покращення обслуговування клієнтів та оптимізації процесів у самому банку. Такий підхід до роботи сприймався далеко не всіма. Навіть «старожили» деколи ставились до таких «читань» скептично. Але мені, «студеру», ще навіть без магістерського диплому це було до душі.

Зразу згадав, як під час четвертого курсу навчання на кафедрі, ми виходили далеко за рамки підручників, надиктовування лекцій, зазубрювання конспектів. Ми розширювали свій горизонт новою бізнес-літературою, сміливими дискусіями з викладачами.

І я знаю: завдяки також і цим викладачам, цим програмам і курсам я зміг прийти у 2004 році у банк економістом, а вже у 2008 році став заступником директора філії».

 

Сторінка кафедри у соцмережі Фейсбук