Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Випускник Львівської політехніки Олег Денис: «Наша мета – дати людям можливість долучитися до чогось великого»

20 травня 2020, 08:57
Група роботи з випускниками Львівської політехніки

Виконавчий віце-президент SoftServe, випускник Львівської політехніки Олег Денис розповів про старт кар’єри в ІТ, розвиток команди до 5000 працівників, основні успіхи компанії за 25 років та вміння швидко навчатися як головну передумову професійних перемог.

Уривок з інтерв’ю:

– Невдовзі компанія святкуватиме 25-річчя. Ви приєдналися до SoftServe у 1996-му, на третьому році діяльності. Розкажіть, як усе починалося особисто для вас.

– Одного ранку в гуртожиток № 11 Львівської політехніки на вулиці Відкритій зайшов Юра Василик і сказав приблизно таке: «Тут ми з хлопцями зібралися, більшість із них ти вже знаєш. Маємо ідею, тому заходь у гості».

– На українському ІТ-ринку дуже висока конкуренція за освічених спеціалістів. Чому молоді люди ідуть працювати саме у SoftServe, а не в інші компанії?

– Впродовж останніх років з’явилося дуже багато нових компаній, тому ті, що мають 25-річну історію, вже вважаються «старими монстрами». Колись був такий жарт, що всі ІТ-спеціалісти Львова або працювали, або працюють, або працюватимуть у SoftServe. Багато хто проходить через SoftServe і рухається далі. Як на мене, це нормальний процес. Це дуже добре, бо є рух і досвід.
 

Повне інтерв’ю з Олегом Денисом – на сайті The Ukrainians.