Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Випускникам спеціальності «Публічне управління та адміністрування» урочисто вручили дипломи магістрів

16 липня 2020, 09:40
Кафедра адміністративного та фінансового менеджменту

Кафедра адміністративного та фінансового менеджменту Інституту адміністрування та післядипломної освіти Національного університету «Львівська політехніка» урочисто вручила дипломи магістрів європейського зразка випускникам спеціальності «Публічне управління та адміністрування». Гостями церемонії були: директор департаменту освіти Львівської ОДА Олег Паска, директор Інституту адміністрування та післядипломної освіти, д.е.н., доцент Любомир Пилипенко, заступник директора з науково-педагогічної роботи, к.е.н. Олександр Білоус, заступник директора з наукової роботи, д.е.н., професор Назар Подольчак. Через карантин подія змістилась майже на півроку та й обмеження не дали змоги бути всім присутніми.

Передувало цій події п’ять семестрів потужного навчання на заочній та вечірній формі, стажування у Вищій професійній школі державного управління міста Ґота (Тюрингія), захист магістерських робіт. У підсумку з двох десятків студентів – близько десяти заслужено вручено дипломи з відзнакою.

У вітальних словах озвучено результати плідної роботи кафедри та її викладачів, плани на майбутнє, відзначено нетривіальність цієї групи. Цікаво, що група стала майже взірцем згуртованості та комунікативності для Університету.

Керівники побажали кожному випускнику стати достойником-управлінцем нової генерації та застосувати практичні кейси знань у своїх громадах, структурах, профсферах в умовах реформ держуправління та децентралізації.