Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

IV Міжнародна науково-практична конференція "Якість і безпека харчових продуктів"

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі IV Міжнародної науково-практичної конференції "Якість і безпека харчових продуктів", яка буде проведена 20-21 листопада 2019 р. за адресою : м.Київ, вул Володимирська , 68, Національний університет харчових технологій.

ВАЖЛИВІ ДАТИ:

- подача матеріалів - до 03 листопада 2019 р.

- сплата коштів - до 03 листопада 2019 р. або під час реєстрації.

ТЕМАТИЧНІ ПИТАННЯ КОНФЕРЕНЦІЇ:

1. Управління якістю і безпечністю харчових продуктів в контексті нових вимог харчового законодавства .

2. Формування та контроль якості  і безпечності інноваційних харчових продуктів.

3. Новітні методи ідентифікації та виявлення фальсифікації харчових продуктів .

4. Сучасний стан системи технічного регулювання України.

5. Актуальні питання у сфері підприємництва, торгівлі та біржової діяльності.

Робочі мови конференції:

українська, англійська, польська , російська

Реєстраційну форму , електронну версію відредагованих тез та копію квитанції про оплату оргвнеску необхідно надіслати на електронну адресу оргкомітету до 03 листопада 2019 р.

expertiza_hp@ukr.net

Приєднані файлиРозмір
informaciynyy_lyst.pdf535.03 KB