ШАНОВНІ КОЛЕГИ!
Запрошуємо Вас взяти участь у роботі IV Міжнародної науково-практичної конференції "Якість і безпека харчових продуктів", яка буде проведена 20-21 листопада 2019 р. за адресою : м.Київ, вул Володимирська , 68, Національний університет харчових технологій.
ВАЖЛИВІ ДАТИ:
- подача матеріалів - до 03 листопада 2019 р.
- сплата коштів - до 03 листопада 2019 р. або під час реєстрації.
ТЕМАТИЧНІ ПИТАННЯ КОНФЕРЕНЦІЇ:
1. Управління якістю і безпечністю харчових продуктів в контексті нових вимог харчового законодавства .
2. Формування та контроль якості і безпечності інноваційних харчових продуктів.
3. Новітні методи ідентифікації та виявлення фальсифікації харчових продуктів .
4. Сучасний стан системи технічного регулювання України.
5. Актуальні питання у сфері підприємництва, торгівлі та біржової діяльності.
Робочі мови конференції:
українська, англійська, польська , російська
Реєстраційну форму , електронну версію відредагованих тез та копію квитанції про оплату оргвнеску необхідно надіслати на електронну адресу оргкомітету до 03 листопада 2019 р.