Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Національний університет харчових технологій

IX Всеукраїнська науково-практична конференція «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК»

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі IX Всеукраїнської науково-практичної конференції «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК»,  яка відбудеться 18-19 листопада 2020 року у Національному університеті харчових технологій за адресою: м. Київ, вул.

VIІІ ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ТА ПЕРЕРОБНОЇ ГАЛУЗЕЙ АПК

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі

VІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції “ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ТА ПЕРЕРОБНОЇ ГАЛУЗЕЙ АПК”,яка відбудеться

20-21 листопада 2019 року у Національному університеті харчових технологій за адресою: м. Київ, вул. Володимирська, 68.

Початок роботи 20 листопада 2019 року о 10.30

IV Міжнародна науково-практична конференція "Якість і безпека харчових продуктів"

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі IV Міжнародної науково-практичної конференції "Якість і безпека харчових продуктів", яка буде проведена 20-21 листопада 2019 р. за адресою : м.Київ, вул Володимирська , 68, Національний університет харчових технологій.

ВАЖЛИВІ ДАТИ:

- подача матеріалів - до 03 листопада 2019 р.

- сплата коштів - до 03 листопада 2019 р. або під час реєстрації.

ТЕМАТИЧНІ ПИТАННЯ КОНФЕРЕНЦІЇ:

1. Управління якістю і безпечністю харчових продуктів в контексті нових вимог харчового законодавства .

ІІ Міжнародна науково-технічна конференція «Перспективи майбутнього та реалії сьогодення в технологіях водопідготовки»

На конференції будуть представлені пленарні та секційні доповіді, а також стендові повідомлення з таких напрямів:

VІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК»

Робота конференції передбачається за напрямами:

  1. Сучасні тенденції розвитку підприємств харчової промисловості.
  2. Ресурсне забезпечення діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК.
  3. Конкурентоспроможність підприємств харчової промисловості в умовах глобалізації економіки.
  4. Інноваційно-інвестиційне забезпечення ефективного функціонування підприємств харчової і переробної галузей АПК.
  5. Управління результативністю діяльності підприємств харчової промисловості.