На конференції будуть представлені пленарні та секційні доповіді, а також стендові повідомлення з таких напрямів:
- Актуальні питання впливу фізико-хімічних властивостей води на процеси водопідготовки.
- Інноваційні підходи до вирішення проблем якості та безпечності питної води.
- Підвищення ефективності процесів підготовки питної води. Фізико-хімічні та біологічні аспекти очищення питної води.
- Водопідготовка у харчових виробництвах: стан та перспективи розвитку.
- Впровадження мембранних технологій для поліпшення якості питної води та напівпродуктів харчових виробництв.
- Бутильовані води: нові види продукції, технології, якість, безпечність, фізіологічна повноцінність.
- Водооборотні системи в промисловості та енергетиці. Очищення промислових стічних вод.
- Еколого-економічні аспекти раціонального водокористування.