Запрошуємо Вас взяти участь у роботі IX Всеукраїнської науково-практичної конференції «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК», яка відбудеться 18-19 листопада 2020 року у Національному університеті харчових технологій за адресою: м. Київ, вул. Володимирська, 68. Початок роботи: 18 листопада 2020 року о 10.30 До участі у конференції запрошуються науковці, викладачі ВНЗ, докторанти, аспіранти, практики, працівники урядових структур, а також студенти, які активно займаються науковою діяльністю.
Робочі мови конференції: українська, російська, англійська.
Робота конференції передбачається за напрямами:
1.Сучасні тенденції розвитку підприємств харчової промисловості.
2.Ресурсне забезпечення діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК.
3.Конкурентоспроможність підприємств харчової промисловості в умовах глобалізації економіки.
4.Інноваційно-інвестиційне забезпечення ефективного функціонування підприємств харчової і переробної галузей АПК.
5.Управління результативністю діяльності підприємств харчової промисловості.
6.Управління фінансово-економічною безпекою підприємств харчової та переробної галузей АПК.
До друку приймаються тези доповіді обсягом до 3 сторінок формату А4 (297х210 мм, орієнтація книжкова), збережені з розширенням *doc (Word 97–2003). Шрифт Times New Roman Cyr, кегль 14. Міжрядковий інтервал – 1,5. Поля з усіх боків – 20 мм.
Перед назвою тез в документі зазначається назва секції.
Назва тез – шрифт напівжирний, букви великі друковані, вирівняно по центру.
Через інтервал – прізвище, ініціали, науковий ступінь автора (для осіб, які його мають) – шрифт напівжирний, букви друковані, вирівняно по правій стороні.
Нижче – навчальний заклад або місце роботи (навчання) – шрифт курсив, букви друковані, вирівняно по центру.
Далі йде текст доповіді, вирівняний по ширині.
Список використаної літератури оформляється згідно ДСТУ 8302:2015 в кінці тексту під назвою «Література».