Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

IХ Міжнародна науково-практична конференція «Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання»

Мета конференції полягає в теоретичному узагальненні наукових досліджень та розробці практичних рекомендацій щодо проблем розвитку та управління потенціалом підприємств туристичного та готельно-ресторанного бізнесу.

На конференції передбачається розглянути широкий спектр проблем за такими напрямками:

  • Теорія та практика управління потенціалом підприємств туристичного та готельно-ресторанного бізнесу.
  • Науковий базис інноваційного розвитку туризму.
  • Сучасні тенденції та управління розвитком туристичним та готельно-ресторанним бізнесом.
  • Державне регулювання туристичного та готельно-ресторанного бізнесу.
  • Розробка нового покоління туристичних послуг,
  • Організаційні та економічні аспекти ефективного управління туристичним та готельно-ресторанним бізнесом.
  • Світові досягнення та інноваційні технології в сучасному туристичному та готельно-ресторанному бізнесі.
  • Стратегія економічного розвитку підприємств туристичного та готельно-ресторанного бізнесу в умовах глобалізації.
  • Регіональні проблеми розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу.
  • Планування та прогнозування діяльності підприємств туристичного та готельно-ресторанного бізнесу.
  • Маркетинг та менеджмент в галузі туризму.
  • Історичне краєзнавство як ресурсний потенціал розвитку туристичного бізнесу в Україні.
  • Харчові технології в галузі туризму та готельно-ресторанному бізнесі.

Працюватимуть секції:

  • Сучасні тенденції та стратегії розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу.
  • Проблеми державного регулювання та інтеграції України до світового простору в туристичному та готельно-ресторанному бізнесі.
  • Новітні технології в галузі туризму та готельно-ресторанному бізнесі.
  • Сучасні проблеми менеджменту та маркетингу в туристичному та готельно-ресторанному бізнесі.
  • Планування та прогнозування діяльності підприємств в галузі туризму.
  • Історичне краєзнавство як ресурсний потенціал розвитку туристичного бізнесу в Україні.
  • Інноваційні технології в харчовій промисловості.
Приєднані файлиРозмір
Інформаційний лист2.17 MB