Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Семінар «Удосконалення системи контролю якості та безпечності харчових продуктів. Система НАССР. Зміни та новини у харчовому та санітарному законодавстві України. Сучасні вимоги до виробництва»

Програма семінару включає наступні питання:

  • I блок. Перехід на європейську модель контролю якості та безпечності харчових продуктів.
  • II блок. Обов’язковість впровадження системи НАССР. За її відсутність з 20.09.2017 року настає відповідальність операторів ринку.
  • III блок. Перехід на європейську модель стандартизації. Основні вимоги до операторів ринку харчових продуктів. Технічні умови України.
  • IV блок. ТЕХНІЧНИЙ РЕГЛАМЕНТ щодо деяких товарів, які фасують за масою та об’ємом у готову упаковку (Постанова КМУ № 1193 від 16.12.2015 р.) Зміни до Технічного Регламенту (Постанова КМУ № 23 від 18.01.2017 року).
  • V блок. Мікробіологічні методи контролю якості та безпеки сировини та готової продукції.
Приєднані файлиРозмір
Інформаційний лист186 KB