Програма семінару включає наступні питання:
- I блок. Перехід на європейську модель контролю якості та безпечності харчових продуктів.
- II блок. Обов’язковість впровадження системи НАССР. За її відсутність з 20.09.2017 року настає відповідальність операторів ринку.
- III блок. Перехід на європейську модель стандартизації. Основні вимоги до операторів ринку харчових продуктів. Технічні умови України.
- IV блок. ТЕХНІЧНИЙ РЕГЛАМЕНТ щодо деяких товарів, які фасують за масою та об’ємом у готову упаковку (Постанова КМУ № 1193 від 16.12.2015 р.) Зміни до Технічного Регламенту (Постанова КМУ № 23 від 18.01.2017 року).
- V блок. Мікробіологічні методи контролю якості та безпеки сировини та готової продукції.
Докладніше: