На семінарі з лекціями та консультаціями виступатимуть:
- представник управління безпечності харчових продуктів та кормів Держпродспоживслужби України,
- провідні фахівці Центру стандартизації, підтвердження відповідності та споживчих експертиз ДП «Укрметртестстандарт»,
- провідні фахівці ДП «Інститут громадського здоров’я ім. О.М. Марзєєва» НАМН України,
- генеральний директор ТОВ «ІСО Консалтинг»,
- міжнародний аудитор - провідний технічний експерт TUV ZUD.
Програма семінару включає наступні питання:
I блок. Введення ефективної системи державного контролю якості та безпечності харчових продуктів за європейськими принципами.
II блок. Увага! Обов’язковість впровадження системи НАССР. За її відсутність з 20 вересня 2017 року настає відповідальність операторів ринку.
III блок. Мікробіологічні методи контролю якості та безпеки сировини та готової продукції.
IV блок. Перехід на європейську модель стандартизації. Основні вимоги до операторів ринку харчових продуктів. Технічні умови України.
V блок. ТЕХНІЧНИЙ РЕГЛАМЕНТ щодо деяких товарів, які фасують за масою та об’ємом у готову упаковку.