Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Всеукраїнська науково-практична конференція «Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини»

Конференція відбудеться 1 – 2 червня 2017 р.

Секції роботи конференції:

Секція 1. Теоретичні аспекти та експериментальні дослідження процесів сушіння харчової сировини.

Секція 2. Розробка енергоефективних сушильних апаратів.

Секція 3. Технологія сушіння харчової сировини: формування якості продукції під час теплової обробки.

Секція 4. Тепломасообмінні процеси та обладнання харчових виробництв.

Робоча мова конференції – українська.

Приєднані файлиРозмір
Інформаційний лист3.54 MB