Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Х Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Вода в харчовій промисловості»

Запрошуємо взяти участь в роботі Х Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Вода в харчовій промисловості», яка відбудеться 21 – 22 березня 2019 р. в м. Одеса.

 

На конференції розглянуть такі питання:

  • Перспективні технології, сучасні реагенти і матеріали для водопідготовки та очищення стічних вод;
  • Нові методики та прилади для дослідження показників якості води;
  • Фасовані води та напої  актуальні проблеми нормування, виробництва і якості;
  • Процеси і обладнання для підвищення якості води та очищення стічних вод на підприємствах харчової промисловості;
  • Захист від корозії у воднотранспортних мережах і технологічному обладнанні;
  • Еколого-енергетичні та економічні аспекти використання води у виробництві харчової продукції.

Для прийняття рішення про включення доповіді в програму конференції необхідно надіслати на електронну пошту оргкомітету (також обов’язково продублювати на пошту):

  • заявку на участь у конференції;
  • тези доповіді.

Крайній термін прийому заявок і тез доповідей  15 березня 2019 р.

 

Секретаріат конференції: Григорьєва Тетяна Петрівна
Номер(и) телефону:

  • (098) 000-77-20;
  • (095) 766-03-00.

Адреса оргкомітету конференції:

Україна, м. Одеса, вул. Канатна, 112, Дх-219, Дх- 225, Одеська національна академія харчових технологій

Приєднані файлиРозмір
Інформаційний лист159.5 KB