Запрошуємо взяти участь в роботі Х Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Вода в харчовій промисловості», яка відбудеться 21 – 22 березня 2019 р. в м. Одеса.
На конференції розглянуть такі питання:
- Перспективні технології, сучасні реагенти і матеріали для водопідготовки та очищення стічних вод;
- Нові методики та прилади для дослідження показників якості води;
- Фасовані води та напої – актуальні проблеми нормування, виробництва і якості;
- Процеси і обладнання для підвищення якості води та очищення стічних вод на підприємствах харчової промисловості;
- Захист від корозії у воднотранспортних мережах і технологічному обладнанні;
- Еколого-енергетичні та економічні аспекти використання води у виробництві харчової продукції.
Для прийняття рішення про включення доповіді в програму конференції необхідно надіслати на електронну пошту оргкомітету (також обов’язково продублювати на пошту):
- заявку на участь у конференції;
- тези доповіді.
Крайній термін прийому заявок і тез доповідей – 15 березня 2019 р.
Секретаріат конференції: Григорьєва Тетяна Петрівна
Номер(и) телефону:
- (098) 000-77-20;
- (095) 766-03-00.
Адреса оргкомітету конференції:
Україна, м. Одеса, вул. Канатна, 112, Дх-219, Дх- 225, Одеська національна академія харчових технологій